CEMEF SLU, LABORA i Fundació Florida busquen el talent per a fomentar l'emprenedoria amb el programa “Labora Emprén Capacitació”

Dijous, 26 Gener 2023 16:59 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 108 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

CEMEF SLU, l'empresa pública dependent de l'Ajuntament de Burjassot, des de la seua àrea de Promoció Econòmica s'ha sumat al programa “Labora Empren Capacitació”, gestionat per part de la Fundació Florida, de la mà de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball; un programa en el qual participen Labora i la direcció General d'Emprenedoria i Cooperativisme, i al qual també, com s'ha assenyalat, s'ha adherit l'empresa burjassotense.

L'objectiu d'aquest programa és detectar a les persones amb inquietuds emprenedores, valorar els seus possibles projectes i donar-los suport en la seua creació i consolidació per a fomentar l'emprenedoria en la Comunitat Valenciana. A més, el programa també es desenvolupa en Centres de Formació Professional en els Cicles de Grau Superior, sent la idea l'agitar a l'alumnat per a promoure l'emprenedoria com un camí en el seu futur laboral.

Burjassot serà seu de realització d'un taller del projecte que comptarà amb dues sessions: la primera el 15 de febrer i la segona l'1 de març en les instal·lacions de CEMEF S.L.O al Carrer Verge dels Desemparats, 26 de 9.30 a 13.30 h. La inscripció és gratuïta i ha de formalitzar-se a través de la pàgina www.laboraempren.es.

Les persones participants, a més de treballar sobre una idea de negoci, també analitzaran les seues capacitats i habilitats emprenedores. Per a això, s'ha generat una eina per a reconéixer el talent, a través de la qual es passa un primer filtre de viabilitat i s'ajuda a crear un document on es recullen els aspectes bàsics d'una idea de negoci.

“Labora Emprén Capacitació” està dirigit a la socialització de l'emprenedoria, així com a fases molt incipients d'aquest, tenint un programa molt concret estructurat en dues sessions presencials i una en línia.

Tota la informació pot trobara en la mateixa web en la qual cal realitzar la inscripció, www.laboraempren.es.

Modificat el Dijous, 26 Gener 2023 16:59