Xavier Senent presenta a Burjassot els seus llibres “L'home sorpresa” i “El llibre de la imaginació”

Dijous, 02 Febrer 2023 11:57 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 61 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Continuen les accions de dinamització lectora a les Biblioteques Municipals de Burjassot. En aquesta ocasió, des de l'equip de biblioteques, s'ha programat la presentació de dos nous llibres, obres de Xavier Senent.


Xavier serà a la Casa de Cultura el divendres 3 de febrer a partir de les 19.00 hores presentant les seues creacions “El llibre de la imaginació”, un conte per a xiquets editat per Babidi-Bú i la novel·la “L'home sorpresa”.


“El llibre de la imaginació”, en el qual l'autor mostra com una fulla en blanc i un llapis poden ser l'inici d'una gran aventura, compte la història de Pier, que compra un llibre de lectura per a classe, i en obrir-lo descobreix que…totes les fulles estan en blanc! Amb el que Pier tenen una bona oportunitat per a triar la seua pròpia aventura, però és que a més sembla tractar-se d'un llibre màgic en el qual tot el que s'escriu… es fa realitat.


A través d'aquest conte, l'autor pretén potenciar l'ús de la imaginació, fomentant l'escriptura i la lectura, a més de transmetre un valuós missatge respecte a la forma justa d'aconseguir les coses que es desitgen.


Quant a la novel·la per a públic adult, “L'home sorpresa”, es presenta com un llibre fàcil de llegir, en el qual un succés sense importància de fa cinc anys, crida al present amb força amb la desaparició de Roberto Deval, fill d'un empresari d'èxit. Per què deixar en mans de la policia una cosa així quan és més divertit investigar per compte propi i complicar-ho tot? Això degué pensar el protagonista Lucas Heras, abans d'embarcar-se en aquesta aventura, ja que, amb la seua peculiar manera de fer les coses tractarà de trobar al desaparegut i recuperar el seu bon nom… si és que alguna vegada ho va tindre.


Nascut a Burjassot i amant de l'esport, Xavier Senent va estudiar Magisteri i Educació Física i va anar en la universitat, on va començar a provar com a escriptor, guanyant un concurs literari. Anys després, va recuperar està passió per crear històries, i després de publicar en 2020 la seua novel·la “L'Home Sorpresa”, torna a l'aventura que sempre suposa començar a crear alguna cosa des de la nostra imaginació, però aquesta vegada en el gènere dels contes, per al gaudi dels més xicotets.

Modificat el Dijous, 02 Febrer 2023 11:58