Les pistes esportives municipals, gratis els diumenges per als menors de 14 anys, des del diumenge 12 de març

Dimarts, 21 Març 2023 09:17 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 160 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

A partir del pròxim diumenge 12 de març, els xiquets i xiquetes menors de 14 anys, empadronats a Burjassot, podran accedir i fer ús, gratuïtament, de les pistes esportives municipals. El tram de gratuïtat s'ha establit per als diumenges, d'11 a 12 al matí i de 17 a 18 h, a la vesprada. L'Ajuntament de Burjassot compleix així amb una petició que, fa uns mesos, van realitzar a l'Alcalde, Rafa García, els xiquets i xiquetes que formen part del Consell de les Xiquetes i els Xiquets de Burjassot.

Entre les diferents propostes que el Consell va traslladar a l'Alcaldia en aquesta trobada, estava la possibilitat de fer gratuïtes les pistes esportives per als xiquets i les xiquetes, durant un tram setmanal determinat. Ara, estudiada i aprovada la viabilitat de la proposta per part de l'Ajuntament, el Consell de les Xiquetes i els Xiquets ha decidit aqueix tram horari, els diumenges d'11 a 12 h i de 17 h a 18 h, per a poder gaudir de l'accés a les pistes per a fer esport, de manera gratuïta, bé amb la família, bé amb els amics, sense necessitat de

Per a poder reservar les pistes de manera gratuïta, la plataforma de lloguer s'ha dissenyat de manera que, en triar el tram horari gratuït per als menors de 14 anys, les persones que facen la reserva han de signar una Declaració Responsable, al·legant que la pista reservada serà gaudida per un menor de 14 anys empadronat a Burjassot.

Amb aquesta nova acció, fruit de la iniciativa infantil, l'Ajuntament continua fent passos en ferm per a continuar fent de Burjassot una vertadera Ciutat de les Xiquetes i els Xiquets en la qual el dret al joc es respecta i s'incentiva.

Modificat el Dimarts, 21 Març 2023 09:18