Fermín Galán i Cristóbal Sorní s'alcen amb els primers premis d'especial a Burjassot

Divendres, 24 Març 2023 08:34 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 50 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

En un Auditori ple a vessar de falleres i fallers, l'Ajuntament de Burjassot, al costat de l'Agrupació de Falles del municipi, ha fet lliurament dels premis de les Falles 2023, tant en monuments infantils com grans.

En la màxima categoria, Premis d'Especial, la guanyadora en monuments infantils ha sigut la Falla Fermín Galán i García Hernández- Primavera, seguida de la Falla Mariano Benlliure- Acequia de Tormos, la Falla Mendizábal i la Falla Cristóbal Sorní- Maestro Fernando Martín, que tanca el quadre de la secció especial.

En el cas dels monuments grans, el primer premi de secció Especial ha sigut per a la Falla Cristóbal Sorní- Maestro Fernando Martín, el segon per a Espartero- Maestro Plasència, el tercer per a la Comissió de Nàquera- Lauri Volpi i el quart per a la Falla Llibertat- Teodoro Llorente.

A més dels premis dels monuments, també s'ha fet lliurament dels guardons del concurs de carrers il·luminats, cavalcada, ninots i els que entrega la família de Vicente Alonso Curats, “Vicentín” a les millors comissions infantils del municipi.

Modificat el Divendres, 24 Març 2023 08:34