La marea blava del Circuit RunCáncer arriba a Burjassot amb una marxa solidària, el 22 d'octubre

Dimecres, 24 Mai 2023 11:39 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 33 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

En 2023, el circuit RunCáncer aconsegueix la seua novena edició i arribarà a més de 100 localitats valencianes amb un centenar de marxes i dotze carreres 100% solidàries. Burjassot, com sempre, se suma a aquesta cita anual, esportiva i solidària de la mà de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot i ja té data per a la seua marxa solidària: serà a la tardor, concretament el diumenge 22 d'octubre.

 

Pròximament, s'obriran les inscripcions per a poder participar en aquesta marxa no competitiva i solidària en la pàgina web de RunCáncer, adquirint el dorsal 100% solidari i imprescindible per a participar, que té un preu de 5 euros. De moment, ja estan a la venda les samarretes oficials del Circuit RunCáncer i, amb un preu de 6 euros, es poden adquirir a Burjassot en la Fleca El Dolcet, en La Merceria i en Solete Detalls, o bé, establint contacte amb la Junta Local Contra el Càncer de Burjassot.

 

Enguany, el Circuit RunCáncer pretén reunir una autèntica marea blava de corredors i marxadors en totes les localitats on el circuit faça parada amb aquesta samarreta tècnica de color blau elèctric, i amb un teixit innovador i sostenible, ja que està confeccionada a partir de botelles de plàstic reciclades.

 

Per a 2023, el Circuit RunCáncer de l'Associació Espanyola contra el Càncer a València té com a objectiu superar els 363.000 euros de recaptació aconseguits en 2022, xifra rècord del circuit. I pel que respecta a la marxa que se celebrarà a Burjassot, la Junta Local espera superar els 6.700 euros recollits l'any passat i destinats íntegrament a la investigació i a la lluita contra aquesta malaltia.

Modificat el Dimecres, 24 Mai 2023 11:41