Les Biblioteques Municipals de Burjassot tanquen les seues animacions lectores de maig amb el Mercat de la Barata i el Club de Lectura

Dijous, 25 Mai 2023 11:23 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 34 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El mes de maig arriba a la seua fi i, amb ell, finalitza també la programació d'activitats d'animació lectora que han desenvolupat les Biblioteques Municipals de Burjassot. I, ho fa, amb una nova sessió del Mercat de la Barata i del Club de Lectura, després d'un mes en què tampoc han faltat les visites dels centres escolars a la Biblioteca Infantil.

Concretament, al maig, han visitat el citat espai municipal el CEIP Els Sitges, en el cicle de primària, el CEIP El Pouet- La nostra Senyora dels Desemparats, en el cicle d'infantil i primària i el CEIP Sant Joan de Ribera, en el cicle d'infantil.

El Mercat de la Barata arribarà, com cada últim dijous de mes, el dia 25 de maig a les 17.00 hores a l'hall de la Casa de Cultura. En aquest, com és habitual, es podran intercanviar llibres.

En el cas de la sessió del Club de Lectura de la Biblioteca d'Adults, s'ha traslladat al divendres dos de juny a les 19.00 hores i estarà dedicada al llibre Madona amb abric de pell la novel·la més venuda a Turquia dels últims anys i un best seller internacional amb més d'un milió de còpies, traduïda a més de 10 idiomes i escrita per Sabahattin Ali.

El llibre narra la història d'amor entre un jove turc i una pintora alemanya al Berlín dels anys 20. És una gran història d'amor, de dues soledats que es troben, i també la història d'Alemanya i Turquia en uns decisius anys 20.

Modificat el Dijous, 25 Mai 2023 11:23