Nova campanya institucional de conscienciació al Puig per a evitar els excrements del carrer

Divendres, 19 Gener 2018 12:43 Escrit per  Publicat en El Puig-VAL Vist 524 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La regidoria de Medi ambient de l'Ajuntament del Puig, al costat de l'empresa R3 recymed SL, ha engegat una campanya de sensibilització ciutadana per a eradicar la presència dels excrements canins en els carrers de la localitat.

La campanya institucional es diu ‘DISFRUTEM TOTS DEL CARRER’ i mostra a una persona a punt de trepitjar un excrement. L'objectiu és recordar que arreplegar la femta dels animals és una obligació per als amos de les mascotes, perquè així tots els veïns puguen gaudir de carrers nets.

L'acció ha sigut qualificada com a “necessària” per part de l'Ajuntament ja que es tracta d'un problema quotidià que es troba qualsevol quan ix al carrer. A més, cal recordar que el consistori compta amb l'Ordenança de Neteja de 2010, que prohibeix als amos dels gossos abandonar els excrements en la via pública sota sanció de 400€.

Aquests panells poden veure's en diferents llocs de la població com per exemple en l'Avinguda Verge del Puig o en el Carrer Pobla.

La campanya es difon amb l'ajuda de l'empresa R3 recymed S.L. Aquesta última ha posat a la disposició del consistori diversos suports informatius que té instal·lats en les papereres de recollida selectiva de residus que hi ha en la població. A més, també ha subministrat els panells amb els dissenys de la campanya.

 

Informa Nou Horta. El Puig

Modificat el Divendres, 19 Gener 2018 12:44