El programa Jove Oportunitat comença a El Puig amb energia i il·lusió

Divendres, 16 Febrer 2018 11:47 Escrit per  Publicat en El Puig-VAL Vist 634 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El passat dijous 15 de febrer va tindre lloc a l’Espai Jove del Puig de Santa Maria la primera sessió del programa Jove Oportunitat (JOOP), un innovador servei de ‘coaching’ per a joves que aspira a assessorar-los a trobar el seu camí i millorar les seues opcions de futur.

La primera sessió va rebre la visita del regidor de Joventut Julià Oriola i l’alcaldessa Luisa Salvador, qui ha volgut destacar amb la seua presència “la importància que este programa tan innovador té per al nostre Ajuntament”. Per a l’alcaldessa “els xavals i les xavales inscrits tenen molt de potencial i esperem poder ajudar-los a treure’l al llarg de les classes”.

El programa ha generat moltes expectatives entre els tècnics municipals i els joves participants, que segons explica el regidor Julià Oriola “han iniciat el curs amb il·lusió i ganes de treballar”

L’acollida ha sigut bona i s’han cobert les 15 places que hi havia disponibles. Els joves rebran assessorament i orientació en grup i individual durant un període de quatre mesos. Durant este temps seran moltes les accions que realitzaran, com tallers i dinàmiques individuals i grupals, visites a més de 20 empreses per conèixer diferents àmbits professionals, excursions i eixida a un alberg per a conèixer a altres joves JOOP.

El programa està coordinat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i compta amb el finançament del Fons Social Europeu-Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

 

Informa Nou Horta. El Puig

Modificat el Divendres, 16 Febrer 2018 11:49