Sis empreses comparteixen la seua història d'èxit en el Focus Pime celebrat al Puig

Dilluns, 02 Juliol 2018 12:29 Escrit per  Publicat en El Puig-VAL Vist 602 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El dimecres 27 de juny s'ha celebrat a la sala d'actes del Centre Cultural La Marina del Puig el Focus Pime i Emprenedoria Horta Nord, Camp de Morvedre i Camp de Túria, una trobada empresarial per a emprenedors i pimes de les tres comarques.

El programa ha començat amb una taula rodona sobre experiències emprenedores en innovació i medi ambient que ha comptat amb els casos de Aczia Biogàs, Som Alimentació, Horta Viva i Cerveses Fernández Pons.

Tenint en compte que la pime i el petit comerç poden trobar a l'ecommerce una nova línia per a emprendre, a continuació, s'ha desenvolupat una xerrada en la qual Rafa Sospedra, consultor SEO i CEO de Kupakia, ha explicat les claus per començar a vendre per internet; i en la qual s'ha comptat amb un clar cas d'èxit en ecommerce: José Vicente Laguna, gerent de Perfumeries Laguna.

Els participants han aprofitat el descans, a meitat de la jornada, per a realitzar networking i ampliar la seua xarxa de contactes professionals. Per finalitzar, Verónica Carrascosa, Coach Executiu i directora a Coach & Go, ha aconseguit arrencar als assistents de les seues cadires en oferir una ponència motivacional, molt dinàmica i participativa, sobre les habilitats i claus per ser un líder d'èxit.

Focus Pime és un fòrum empresarial que ofereix als emprenedors la possibilitat d'ampliar la seua xarxa de contactes, trobar solucions als problemes que se'ls plantegen i crear oportunitats de col·laboració amb la resta d'assistents.

El CEEI València és el principal impulsor dels esdeveniments Focus Pime i Emprenedoria de la província de València i les comarques centrals. Fins a finals d'any té previst organitzar 8 esdeveniments a Canals, Xelva, El Puig, Requena, Alcoi i València.

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada en anys anteriors per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins la seva política de suport a l'emprenedoria i la pime, i ha comptat amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Aquest any està previst sol·licitar el finançament del IVACE-Generalitat Valenciana i FEDER-Unió Europea.

 

 

Informa Nou Horta. El Puig

Modificat el Dilluns, 02 Juliol 2018 12:30