L’Ajuntament del Puig destina el seu remanent de tresoreria a la millora de parcs i carrers

Dimarts, 28 Agost 2018 09:40 Escrit per  Publicat en El Puig-VAL Vist 660 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament del Puig destinarà 600.000 euros del remanent de tresoreria de l’exercici de 2017 al finançament d’intervencions urbanes per a millorar la il·luminació, els parcs i els carrers del poble.

“Amb el canvi propiciat recentment pel Govern d’Espanya, els ajuntaments amb superàvit podem reinvertir el remanent de tresoreria que fins ara era obligatori que fóra dedicat a amortitzar deute. Disposar d’eixos diners per a millorar el poble, a més de ser una bona notícia, és un acte de justícia”, assenyala l’alcaldessa Luisa Salvador. 

Les primeres accions d’este pla de millora dels espais públics del municipi han recaigut en els parcs infantils de les places de García Lorca i Infanta Leonor. Les obres han servit per repintar i renovar les plataformes que sostenen el mobiliari dels parcs, millorant la seua seguretat i usabilitat. 

Amb els diners restants, el consistori prepara altres actuacions en carrers i camins del municipi que necessiten una acció de millora, així com intervencions per millorar la il·luminació del poble.

 

Informa Nou Horta. El Puig

Modificat el Dimarts, 28 Agost 2018 09:44