El Puig converteix l'antic solar de la Conserveta en una nova plaça accessible amb ajuda de la Diputació

Dijous, 25 Octubre 2018 11:31 Escrit per  Publicat en El Puig-VAL Vist 811 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les veïnes i veïns del Puig gaudeixen ja de l'entorn de la Conserveta, una plaça situada als peus del Real Monestir de Santa María, que s'ha convertit en espai d'esbarjo per a la població després de les obres de pavimentació i adequació de l'antic solar de la fàbrica de conserves. El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha visitat aquest dimarts al costat de l'alcaldessa, Luisa Salvador, l'entorn del Monestir, en el qual la corporació provincial ha invertit 282.000 euros.

La subvenció s'emmarca en els plans d'obres i serveis provincials de 2016 i 2017, a través dels quals El Puig ha pogut rehabilitar una de les seues zones més recognoscibles, convertint un antic solar en una plaça accessible als peus del Monestir, en el cor del municipi de l'Horta Nord, que en la present legislatura ha rebut una mica més d'1.740.000 euros de la Diputació per a millorar les seues infraestructures i serveis.

L'Ajuntament del Puig ha pogut destinar aquestes ajudes als projectes que ha considerat prioritaris i que donen resposta a les necessitats i inquietuds veïnals, cas de l'entorn de la Conserveta, el nom de la qual va ser elegit per votació popular el passat estiu, o la Cambra Agrària que també ha visitat Gaspar, en la qual la corporació ha invertit 162.000 euros per a millorar l'accessibilitat i donar cabuda a les diferents associacions del sector al Puig.

El Puig ha escomès en la present legislatura altres obres importants en matèria de reurbanització i proveïment d'aigua potable amb fons provincials, així com l'adequació de l'edifici municipal ‘El Pelec’. D'altra banda, l'àrea de Carreteres de la Diputació tramita la construcció d'una via ciclopeatonal entre El Puig i La Pobla de Farnals, un projecte amb un pressupost de més de 300.000 euros. 

 

Informa Nou Horta. El Puig

Modificat el Dijous, 25 Octubre 2018 11:37