El Puig renova el seu Passeig Poètic a la muntanya de Santa Bàrbera

Dijous, 28 Març 2019 12:10 Escrit per  Publicat en El Puig-VAL Vist 870 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Gaudir de la lectura vivint la natura. Esta és la proposta del Passeig Poètic del Puig de Santa Maria, una iniciativa del Consell Municipal de Lectura que el proper diumenge 31 de març renovarà seus continguts coincidint amb l’inici de la primavera.

 

El regidor de Cultura Marc Oriola assenyala que en esta nova etapa, “els 26 punts literaris que conformen el Passeig es repartiran entre 18 poemes que ens ha fet arribar gent gran del poble i 8 murgues antigues extretes del llibre de Pere Lúis Rodríguez, “El Puig de Santa Maria: el parlar d’un poble de l’Horta Nord”, que forma part del fons editorial del consistori i contè autèntiques joies de la sabiduria popular del nostre poble". "Com l’edició anterior", afegeix el regidor, “la iniciativa suposa una bona oportunitat per convidar veïnat i visitants a gaudir de les vistes, senders i ermita de la renovada muntanya de Santa Bàrbera, que hem aconseguit recuperar de l’estat de degradació en què es trobava i és un dels grans descobriments naturals que ofereix el municipi.

 

El Passeig Poètic és una iniciativa de l’Ajuntament del Puig impulsada a través del seu Consell Municipal de Lectura.  El seu objectiu és promoure el foment de la lectura i  donar a conèixer poemes d’autors i autores locals a la vegada que convida a visitants i veïnat a gaudir de la muntanya de Santa Bàrbera. En esta edició primaveral hi ha poemes tant en valencià com en castellà, escrits o facilitats per 12 homes i 14 homes.

 

La inauguració del nou Passeig Poètic començarà a les 12:30 hores al centre cultural La Marina, des d’on eixirà cap a la muntanya una comitiva amb la presencia dels autors i autores de les obres que s’exposaran al llarg del seu recorregut.

 

 

Informa Nou Horta. El Puig