El Puig presenta la seua estratègia turística en FITUR

Dijous, 20 Gener 2022 09:39 Escrit per  Publicat en El Puig-VAL Vist 172 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Puig presenta en FITUR 2022 la posada en marxa del seu nou Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic 2022-2025. En l'elaboració d'aquest Pla han participat els agents econòmics i socials del municipi, amb la finalitat de recollir les seues necessitats i propostes.

 

En aquest nou Pla d'Acció es proposen 8 línies estratègiques que contenen un ampli ventall d'actuacions que hauran d'executar-se durant els pròxims 4 anys. D'entre elles, cal destacar la modernització de l'oferta turística, a través de la implantació dels sistemes de qualitat turística i el desenvolupament d'accions per a la conversió del Puig en Destinació Turística Intel·ligent; l'estructuració de producte amb la dinamització, entre altres, del Club de Producte Gastronòmic del Puig; i l'avanç cap a la nova comercialització d'experiències turístiques per a venda directa, a través d'accions de màrqueting on i off line.

 

El Puig continua apostant per la gastronomia mediterrània saludable, que fusiona tradició i innovació. La imminent presentació del Club de Producte Gastronòmic del Puig, en el qual participen els principals restaurants de la localitat, demostra la projecció del sector més enllà de l'àmbit local i comarcal, amb una cuina elaborada amb ingredients de l'horta valenciana, posant especial rellevància en els productes autòctons de qualitat i amb denominació d'origen de la Comunitat Valenciana.

 

El municipi turístic continua organitzant una àmplia programació de visites guiades i teatralitzades, que són un clar instrument per a la posada en valor del seu magnífic patrimoni monumental i així, sensibilitzar a la població i les institucions sobre la necessitat de continuar treballant en la seua protecció i conservació: el Monestir de Santa Maria del Puig, Cartoixa d'Ara Christi, Refugis i Trinxeres, la Torre de Guaita, restes del castell de Jaume I, Ermita de Sant Jordi, el Fumeral de la Conserveta, el Museu de la Impremta i les Arts Gràfiques.

 

Les platges del Puig es poden gaudir durant tot l'any, certificades amb la norma ISO 14001 i la Q de qualitat, que garanteixen la seua protecció i gestió ambiental. Les platges del Puig són tranquil·les i familiars, dotades d'instal·lacions sanitàries, esportives i lúdic-infantils.

 

El Puig de Santa Maria vol oferir una alternativa als visitants que es troben a la ciutat de València i que els agradaria gaudir d'una excursió a una població tranquil·la, pròxima i oberta a la mar mediterrània. El Puig ofereix al visitant un viatge pels cinc sentits, sentir la brisa de la mar mediterrània, assaborir la gastronomia i viure la història a través dels seus monuments.

 

Les visites guiades estan subjectes al calendari i aforament establit per Turisme del Puig per la qual cosa és imprescindible reservar en el telèfon 961959029 o en el whatsapp 607229715; www.elpuigturistico.net

 

Informa Nou Horta. El Puig

Modificat el Dijous, 20 Gener 2022 09:41