Comencen les obres de millora i asfaltat de la plaça Felix Ramajo i rampa d'accés al Monestir del Puig de Santa María ⁣⁣

Divendres, 04 Febrer 2022 10:57 Escrit per  Publicat en El Puig-VAL Vist 165 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ja han començat les obres de recondicionament de l'emblemàtica plaça Felix Ramajo, situada enfront del Monestir del Puig de Santa María. D'aquesta manera, s'aconseguirà millorar la imatge i al mateix temps se solucionaran els inconvenients amb l'evacuació d'aigües davant forts episodis de pluges.

 

En l'actualitat, el paviment de la plaça es troba en un estat de seriosa deterioració. Aquesta situació ha provocat algun malestar entre els veïns que transiten la zona. A això, cal afegir que hi ha un punt baix en la rasant actual, sense eixida d'aigua a cap embornal, la qual cosa en èpoques de pluges aquesta zona queda bastant entollada, inhabilitant el seu ús i sobretot creant molèsties els dies de mercat, per la qual cosa aquesta plaça requereix una actuació de cara a millorar la seua seguretat, imatge i funcionalitat.

 

Per això existeix la ferma voluntat de la Corporació d'asfaltar la Plaça Pare Félix*Ramajo i la rampa d'accés al Monestir, donat el deficient estat d'aquestes.

 

Les obres a executar consisteixen en la repavimentació d'uns 4.730 m² de superfície que abasten la Plaça i la rampa d'accés al Monestir. Gràcies a aquest projecte, a més, es renovaran les xarxes d'aigües pluvials i s'adequaran els pendents per a l'evacuació de les aigües, en cas de pluja.

 

Informa Nou Horta. El Puig

Modificat el Divendres, 04 Febrer 2022 10:58