L'Ajuntament del Puig inverteix 50.000 euros en la reforma dels seus camins rurals

Dimarts, 08 Febrer 2022 12:13 Escrit per  Publicat en El Puig-VAL Vist 233 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament del Puig ha finalitzat les obres de reparació i de millora del Camí de la Tanca, el qual presentava diversos sots i pèrdues de secció del ferm.

 

El motiu pel qual aquest camí es trobava en mal estat de conservació, sobretot en la zona central, era degut al pas continu de vehicles i maquinària agrària, a la qual cal afegir la falta de conservació i el pas del temps.

 

Aquesta actuació atén la demanda dels veïns i veïnes del Puig de Santa María, que reclamaven aquestes obres per a facilitar el pas d'aquests vehicles agrícoles a causa del seu mal estat.

 

D'aquesta manera aquesta actuació permetrà que els camins donen un adequat servei tant als agricultors com a usuaris les finques dels quals es troben confrontant amb ells, ja no sols per qüestions de seguretat, sinó perquè aquests camins resulten accessibles als equips d'extinció d'incendis, en l'hipotètic cas que es produïra algun.

 

L'Ajuntament del Puig, conscienciat amb el món rural, ha volgut mirar pels agricultors de la zona afirmant que “repercutirà, previsiblement, en el desenvolupament, millora i ampliació d'aquestes, ja que amb millors accessos i rodadores s'abarateixen els costos de transport, manteniment de maquinària i qualitat dels productes”.

 

D'aquesta manera, la millora del Camí de la Tanca, permetrà millorar notablement l'accés dels propietaris i treballadors a les finques així com dels vehicles i maquinària industrial facilitant l'ampliació i desenvolupament de les activitats agropecuàries, i la baixada de costos de producció en la zona que comprén.

 

Els treballs efectuats han consistit en el reasfaltat de quasi 800 metres de carretera i ha suposat un cost de 50.000 euros.

 

Informa Nou Horta. El Puig

Modificat el Dimarts, 08 Febrer 2022 12:14