La comèdia valenciana ”Els Villalonga” es representa en el “Teatre La Marina” del Puig

Dijous, 10 Febrer 2022 10:07 Escrit per  Publicat en El Puig-VAL Vist 363 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Bruno Tamarit, Lucía Poveda i Alfred Picó protagonitzen aquesta divertida comèdia que té com a rerefons un embolic familiar.

 

Aquest diumenge dia 13 podrem veure l'obra teatral “Els Vilalonga” de la companyia L´horta Teatre en el Teatre de la Marina del Puig, a les 19:00 hores.

 

“Els Villalonga”, és una peça que retrata el costat còmic de l’ànsia de poder econòmic.


L'obra tracta d’una família amb una llarga trajectòria en el món financer, els Villalonga, que han sabut aprofitar totes les oportunitats d’enriquir-se, de manera que han estat unes de les famílies més influents en l'àmbit valencià.


Ara, està a punt d'arribar un membre nou a la família de Paco Villalonga, el qual no pensa consentir de cap manera que el seu llegat, en aquest cas el seu cognom, no es perpetue per la capritxosa decisió de la seua consentida i estimada filla Anna, i del seu còmplice i gendre, Pau.

 

A aquesta família li ha arribat l’hora de decidir, de mirar-se cara a cara i revelar com són de consistents els principis de cadascun d'ells; i el més important, saber si tot això té alguna cosa a veure amb la felicitat.


Aquesta darrera peça de Madaula sap traure profit de les habituals contradiccions entre el que diem i el que fem i entre allò que se suposa que hauríem de fer i allò altre que acabem fent.

 

En el programa de mà que ha preparat la companyia, s'hi ha afegit una cita de Grouxo Marx molt encertada per resumir la temàtica de la peça. Diu: “Aquests són els meus principis. Si no li agraden, en tinc d’altres”.

 

El preu de les entrades és de 6 euros.

 

Informa Nou Horta. El Puig