L'Ajuntament del Puig i Indra es conjuminen en unes jornades mediambientals

Dilluns, 04 abril 2022 13:06 Escrit per  Publicat en El Puig-VAL Vist 158 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament del Puig, en col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient, i la companyia de tecnologia i consultoria Indra, van realitzar aquest dissabte unes jornades de reforestació mediambiental en el municipi del Puig.


En el seu compromís social d'integració social, aquesta jornada la van realitzar voluntaris de l'empresa Orange al costat de la Fundació Espurna, una entitat dedicada a l'atenció integral de persones amb discapacitat intel·lectual que persegueix facilitar l'accés a l'ocupació.

 

En grups mixtos es van plantar 30 exemplars de falsos pebres i 15 de Viburnum lucidium (xiprers) en escocells urbans de la zona de carrer ecològic, situada al costat del poliesportiu.

 

Al seu torn, tots els participants van participar en un taller per a aprendre a fer i conservar bombes de llavors, segons el mètode Fukuoka, una eficaç tècnica d'origen japonés de reforestació ecològica i natural. Aquesta tècnica consisteix a elaborar xicotetes boles d'argila amb una mescla de llavors autòctones en el seu interior, que els voluntaris es van emportar per a sembrar-les o escampar-les en un entorn natural del seu municipi habitual de residència.

 

Informa Nou Horta. El Puig