El Puig de Santa Maria presenta la 7ª Edició de la Setmana de les Lletres

Dimecres, 20 abril 2022 11:22 Escrit per  Publicat en El Puig-VAL Vist 186 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

De 23 fins al 30 d'abril, tindrà lloc la “Setmana de les Lletres” amb la seua 7a edició que tornarà a mostrar la riquesa i diversitat de l’edició en valencià i la seua potencia.


Com sempre, comptarem amb una àmplia proposta d'activitats de tota classe (presentacions, concerts, tallers...) per a infants i adults, que també contribueixen a estimular i a promoure la lectura en valencià.

 

Aquest cap de setmana, començarà amb un Mercat del Llibre a la Plaça de la Conserveta, de 5,30 a 8,30 de la vesprada, que afavorirà el contacte entre llibreters, editors i lectors, on podran trobar novetats, però també llibres de fons i les col·leccions de cada segell.

 

És un mercat que permetrà reconèixer la tasca de les editorials que editen en valencià i de les llibreries que apropen al lector les seues publicacions, tot donant visibilitat al llibre i les revistes i oferint eines per a fomentar la lectura.

 

A les 7 de la vesprada, comptarem amb l'actuació musical "El rock and roll també és cosa de xiquets i pares".

 

El diumenge 24 d'abril continuarem amb el Mercat del Llibre d'11 a 2 de la vesprada. A les 11.30 del matí es lliuraran als xiquets i xiquets els premis literaris DRAGÓ DEL PUIG i tot seguit, tindrà lloc l'actuació de “La Factoria de sons” amb l'espectacle "Un munt de cançons".

 

Finalment, a les 12.30 es lliuraran els premis literaris CONTE i la BECA D'ESTUDIS SOBRE EL PUIG.

 

Informa Nou Horta. El Puig

Modificat el Dimecres, 20 abril 2022 11:25