⁣⁣⁣⁣L'Ajuntament del Puig, presenta l'exposició “Art i Calma” de la pintora Carmen García Gordillo

Dimarts, 03 Mai 2022 11:09 Escrit per  Publicat en El Puig-VAL Vist 40 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Una explosió de color, així es podria definir l'obra de Carmen García Gordillo que es podrà visitar a partir del dijous, 5 de maig en el Centre Cultural La Marina del Puig fins al pròxim 1 de juny.

 

En aquesta exposició, els visitants podran submergir-se en l'univers de la pintora. La pintora afirma que “el que tracta de transmetre en la seua obra és emoció, tant a través del color i la forma, com del tema tractat“. I això és el que ens trobarem aquest dijous en el Centre Cultural de la Marina del Puig, una obra sorprenent per als quals no coneguen aquesta artista, plena de colors, sensibilitat, formes femenines i calma. Una obra, que és reflex de la seua vida, les seues inquietuds i on expressa lliurement les seues emocions, les seues vivències, i el seu món interior.

 

“Art i calma”, ens transmet la sinuositat i sensibilitat de la figura quasi sempre femenina, a través de la naturalesa. En aquesta exposició, Carmen Garcia Gordillo, es mostra coneixedora del món que ens mostra: de txakres i de mantres.

 

La llum i la mirada serena, ens conviden a endinsar-nos per a fer-nos sentir sense paraules, el gaudi de l'experiència emocional i així ens convida a endinsar-nos en els amagatalls de les seues pintures.

 

Informa Nou Horta. El Puig

Modificat el Dimarts, 03 Mai 2022 11:10