El Puig de Santa María estrena marca turística amb personalitat pròpia

Dijous, 12 Mai 2022 09:42 Escrit per  Publicat en El Puig-VAL Vist 182 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Puig de Santa Maria ha presentat la seua nova marca turística amb singularitat i personalitat, que representa els valors del Puig turístic: patrimonial, mediterrani, històric, divers, bona reputació, honestedat, tradició i innovació.

 

La tipografia original de trets gòtics contundents que ens trasllada a temps històrics i a la impremta, combinada amb altres elements, com la silueta de la finestra, una al·legoria al campanar del Monestir de Santa Maria del Puig i al paisatge.

 

Amb aquesta nova marca es pretén potenciar la imatge i posicionament del Puig de Santa Maria en la Comunitat Valenciana, com un destí diferencial i únic, amb productes turístics singulars i experiencials.

 

El manifest de la marca és revelador de la seua projecció turística:

 

“Tanca els ulls i ací està El Puig, un poble inspirador, que convida a somiar i et trasllada en el temps. Un poble que respira mar i muntanya, que convida a descobrir al visitant cada racó, que tanca història en el seu Monestir, Cartoixa, castell i paratges naturals, que és tradició i inspiració d'escriptors, pintors i artistes.

 

El Puig de Santa Maria, un poble que posseeix un color propi, aroma i sabor a mediterrani, un esperit únic, ple de singularitat i monumentalitat on gaudir en parella, en família, amb amics… Una varietat d'estils i èpoques, un poble amb passat, present i futur.”

 

S'està preparant la XIII edició de les Jornades Gastronòmiques del Puig, que tindran lloc del 9 a 26 de juny amb l'objectiu de fomentar una Gastronomia Mediterrània Saludable, amb la confecció de menús innovadors i de qualitat, partint de receptes tradicionals, que afavorisquen una alimentació sana i equilibrada. Fomentar la restauració basada en l'ús de verdures i fruites de temporada i productes amb denominació d'origen Comunitat Valenciana. En aquesta edició, els menús vindran acompanyats d'actuacions circenses, música, visites guiades, etc.

 

L'Alcaldessa, Luisa Salvador explica: “Estem treballant activament per a aconseguir el nostre objectiu, obtindre l'acreditació com a Municipi Turístic d'Excel·lència. Ens hem incorporat a la xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana, coordinat per Invattur, amb la finalitat d'avançar en la transformació digital del destí i millorar la seua eficiència energètica, la mobilitat sostenible i l'accessibilitat”.

 

Informa Nou Horta. El Puig

Modificat el Dijous, 12 Mai 2022 09:43