L'alcaldessa del Puig acudeix a la inauguració de la primera Fase de la nova Planta Fotovoltaica situada en el municipi

Dilluns, 20 Juny 2022 14:00 Escrit per  Publicat en El Puig-VAL Vist 116 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb la inauguració de la primera fase d'aquesta nova Planta Fotovoltaica, s'inicia un llarg període de col·laboració i cooperació entre el consistori i Thyssenkrupp. Un projecte a llarg termini i molt major i que en paraules de l'alcaldessa del Puig Luisa Salvador, significa “un compromís de continuar treballant dins del respecte al medi ambient i el major beneficiari del qual serà la població del nostre municipi”.

 

Reforestació de la muntanya “La Patá”

Així mateix, el consistori i Thyssenkrupp han arribat a un acord per a realitzar aquest mes d'octubre la repoblació forestal de la muntanya de “La Patá” amb arbres i plantes autòctones. Aquest acord s'emmarca dins de l'objectiu municipal d'impulsar mesures en favor del medi ambient i la recuperació d'espais degradats i que s'inclou també en el pla de la mercantil de reduir la petjada de carboni de la seua activitat industrial.

 

Un projecte de reforestació necessària, ja que entre els anys 2013 a 2015, una plaga va arrasar amb el 80% de la massa forestal de la muntanya de la “La Patá” a causa d'una forta sequera i que com afirma l'alcaldessa del Puig, Luisa Salvador, “durant els pròxims 4 a 5 anys, el Puig anirà a poc a poc recuperant aquesta muntanya per a poder tornar a gaudir-la” segons Salvador “totes aquestes iniciatives són i seran per als habitants del Puig en un exemple clar que la indústria, el medi ambient i el bé social aniran sempre de la mà en el futur immediat”.

 

Informa Nou Horta. El Puig

Modificat el Dilluns, 20 Juny 2022 14:01