David Castelló repetirà com a candidat de Cs a l'alcaldia del Puig

Dilluns, 14 Novembre 2022 13:32 Escrit per  Cs El Puig Publicat en El Puig-VAL Vist 161 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El portaveu de Ciutadans (Cs) del Puig, David Castelló, ha sigut triat pel comité autonòmic i nacional del partit liberal com a candidat a les eleccions municipals de 2023. “Em presente de nou perquè estem farts de veure com el nostre poble no progressa”, ha destacat.

 

En aquest sentit, ha criticat “els anys transcorren i els polígons industrials segueixen aturats, no s'és capaç de generar riquesa; el poble acumula mobiliari trencat i no té les infraestructures de comunicacions necessàries, el poc que es fa és gràcies a les subvencions i, lamentablement, algunes es perden perquè es presenten fora de termini o es desconeixen”.

 

A més, ha enlletgit al bipartidisme que “els seus programes polítics estan plens de promeses incomplides i la seua gestió, basada a governar per a uns i ignorar a la resta, repercuteix negativament en el benestar de la població amb problemes com el difícil accés a l'habitatge dels més joves”.

 

Per tot això, ha defensat, “Cs ha treballat en aquesta legislatura per a revertir aquesta situació; encara que, cal reconéixer-ho, fer-ho des de l'oposició i amb la pandèmia, ha dificultat l'obtenció de resultats”. En aquest sentit, ha esgrimit, “volem continuar intentant-lo, volem aplicar polítiques que generen riquesa i ocupació per a tots, perquè aqueixa és la base perquè el nostre poble avanç i no es quede estancat, com ho està ara per unes polítiques nefastes que no l'ajuden a progressar”.

 

Informa Nou Horta. Cs El Puig

Modificat el Dilluns, 14 Novembre 2022 13:33