La Generalitat invertirà 600.000€ per a reformar el CEIP Pare Jofré del Puig de Santa Maria

Dimecres, 05 abril 2023 14:43 Escrit per  Publicat en El Puig-VAL Vist 85 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Aquest pressupost s'emmarca dins de les actuacions del Pla Edificant

 

Entre les accions a realitzar destaca la millora de l'accessibilitat i la fusteria exterior i interior del centre

 

 

La Conselleria d'Educació ha adjudicat un pressupost de 600.000€ del pla Edificant, una aliança entre la Generalitat i els Ajuntaments per a agilitzar els tràmits que permeten la posada en marxa de noves infraestructures educatives de la Comunitat Valenciana, per a restaurar i millorar el CEIP Pare Jofré del Puig de Santa Maria.

Entre les actuacions que es realitzaran destaca la fusteria exterior (cristalls i finestrals) i interior (portes i armaris), així com la millora i rehabilitació de radiadors, caldera, coberta, bany infantil, sòl de la cuina, sòl de cautxú en la zona infantil, instal·lació elèctrica i enllumenat i clos del centre.

A més, es millorarà l'accessibilitat dels recorreguts interns i s'instal·larà un ascensor; mentre que també s'insonoritzarà l'aula de música i s'ampliarà el nombre de bancs i papereres.

El CEIP Pare Jofré millorarà, gràcies a les diferents actuacions, la seua eficiència energètica i es convertirà en un col·legi més accessible i amb infraestructures més competents per a l'alumnat i el professorat.

El Pla Edificant d'infraestructures escolars ja ha adjudicat 1.500 milions per a la construcció, ampliació i millora de 508 escoles i instituts, amb una execució de 665 milions d'euros i ha generat 16.600 llocs de treball en el sector de la construcció.