El Puig inicia “Cinema i Diversitat”, un projecte juvenil realitzat junt a l'Acadèmia de Cinema Espanyola

Dijous, 25 Mai 2023 11:17 Escrit per  Publicat en El Puig-VAL Vist 42 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La iniciativa té com a objectiu estimular el pensament crític i potenciar la creativitat entorn a la diversitat


L'Acadèmia de Cinema Espanyola col·labora amb la localitat del Puig de Santa Maria (València) en un innovador projecte juvenil centrat en el cinema i la diversitat. Aquesta iniciativa forma part de les activitats del Campus de Cinema d'Estiu que es desenvoluparà al llarg del pròxim mes de juny a València.
Aquest projecte, que tindrà lloc tant al Puig com a la ciutat de València, consistirà en quatre sessions dedicades a l'anàlisi i l'exploració de la diversitat al cinema. Aquests tallers permetran als joves interactuar amb especialistes reconeguts de la indústria cinematogràfica, que els guiaran en el seu aprenentatge i els ajudaran a ampliar la seua visió sobre aquesta temàtica.
El passat 19 de maig es va dur a terme la primera presa de contacte i reunió informativa entre les persones inscrites i els representants de l'Acadèmia de Cinema Espanyola. Aquesta trobada va marcar l'inici d'un projecte apassionant que té com a objectiu fomentar la reflexió, el debat i la proposta d'idees sobre temes com la diversitat, el cinema espanyol i el seu futur en les pantalles.
La reunió va ser dirigida pels grups de participació juvenils de l'Ajuntament del Puig, els Corresponsals Juvenils i membres del Consell Local de la Infància i l'Adolescència.

Mitjançant aquesta iniciativa, l'Acadèmia de Cinema Espanyola i la localitat del Puig busquen promoure la participació activa de la joventut en el món cinematogràfic, estimulant el seu pensament crític i potenciant la seua creativitat entorn de la diversitat. Aquest projecte pretén ser un espai de trobada on les idees i les experiències de la joventut siguen valorades i tinguen l'oportunitat de contribuir al futur del cinema espanyol.