Territori Gamer, el torneig de videojocs de Foios, en format on-line

Divendres, 16 Octubre 2020 12:51 Escrit per  Publicat en Foios-VAL Vist 499 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El torneig de videojocs de Foios, Territori Gamer, torna amb la seua segona edició però amb unes característiques renovades, ja que a causa de la situació sanitària, l'acció es trasllada per complet a l'àmbit on-line.

 

Aquesta edició, organitzada per la Regidoria de Joventut, es realitzarà del 23 al 25 d'octubre, i al llarg d'aquests tres dies, els participants podran enfrontar-se en un total de cinc jocs: Fifa 20, Clash Royale, Fortnite, League of Legends i Brawl Stars.

 

Divendres 23 començarà l'acció a les 17.00 hores amb el torneig de Fifa 20 per a Play Station 4, i a les 18.00 serà el torn per al Clash Royale. Dissabte 24, des de les 11.00 tindrà lloc les partides de Fortnite per a Play Station 4, mentre que a la vesprada, des de les 17.00, començarà el League of Legends.

 

Diumenge 25, de nou a les 11 hores, serà el moment per als enfrontaments del Brawl Stars, mentre que a la vesprada, des de les 16.00 hores, el desenllaç del League of Legends amb la disputa de les semifinals i la final.

 

Els tornejos de Clash Royal, League of Legends i Brawl Stars es podran seguir en directe a través de la plataforma Twitch, mentre que els de Fifa 20 i Fortnite, es podrà seguir la classificació a través de la web d'Omega World Games.

 

Les inscripcions per a participar es troben ja obertes i són completament gratuïtes. Només cal accedir al web https://www.omegawg.com/territorigamer/ i emplenar el formulari.

 

Els guanyadors de cada disciplina s'emportaran una medalla personalitzada de cristall i una videoconsola Nintendo Switch Lite per als vencedors de Fifa i Fornite, mentre que per a la resta de jocs seran uns auriculars gaming.

 

Paco Serrano, regidor de joventut, ha destacat que «la primera edició del torneig va ser un èxit entre el jovent de Foios i, a pesar de la situació actual sanitària, no podíem deixar de celebrar la segona. Per sort, aquests jocs ens permeten traslladar al món on-line els campionats i seguir oferint a la gent de Foios aquest tipus d'activitats».

 

Informa Nou Horta. Foios

Modificat el Divendres, 16 Octubre 2020 12:52