Foios millora l’accessibilitat de l’amfiteatre del Parc Rei en Jaume

Dimecres, 04 Novembre 2020 12:10 Escrit per  Publicat en Foios-VAL Vist 318 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Foios ha començat els treballs per a millorar l'accessibilitat al Parc Rei en Jaume, més concretament a l'amfiteatre. Amb un pressupost de 10.167,13 euros, s'estan construint dues rampes d'accés a la zona de grades.

 

Aquest amfiteatre es va construir als anys 80 i des d'aquell moment, s'ha convertit en un lloc imprescindible per a Foios, acollint tota mena d'activitats culturals, lúdiques i associatives, ja que disposa d'un gran aforament i ofereix una visió còmoda per a tots els assistents, però fins ara no comptava amb la possibilitat d'accedir a les grades per a persones amb discapacitat o dificultats de mobilitat.

 

L'alcalde de Foios, Sergi Ruiz, ha destacat que «l'eliminació de barreres físiques i intel·lectuals és essencial per al 10% de la població, i és necessària per a un altre 40%. Tanmateix, l'eliminació de barreres és còmoda per al 100% de les persones siga quina siga la seua condició física i amb eixa convicció continuarem la tasca que vam començar en la legislatura passada, fins que cap persona quede exclosa».

 

Aquesta actuació se suma a altres accions que l'Ajuntament ha dut a terme en els darrers anys per a fer de Foios un poble més inclusiu i adaptat a la llei d'Accessibilitat Universal, una prioritat per al govern municipal en la que s'han invertit al voltant de 400.000 euros en els últims 5 anys.

 

Informa Nou Horta. Foios