Amparo Clemente, nova presidenta del PP de Foios

Dilluns, 10 Mai 2021 11:31 Escrit per  PP Foios Publicat en Foios-VAL Vist 190 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La nova presidenta del PP de Foios i regidora, Amparo Clemente, ha sigut triada de manera unànime en el congrés local, que busca en aquesta nova etapa "recuperar la confiança de tots els nostres votants, militants, simpatitzants i veïns del poble de Foios”. Per a això, assenyala “comencem una etapa de renovació tant de l'estructura com de la dinàmica de funcionament del partit, sense deixar de costat els nostres valors i principis que ens caracteritzen”.

 

Amparo Clemente és mestra d'infantil i pertany al Partit Popular des de 2007. Ha sigut triada de manera unànime per a substituir a Héctor Bueno, qui ja va anunciar fa mesos que no optaria a la reelecció i durant el congrés, ha volgut agrair la confiança i treball dels seus companys regidors i de les juntes locals, també ha transmés a la nova presidenta tot el seu suport i confiança per a “tornar a il·lusionar a tots els veïns de Foios en un projecte tan bo com el del PP de Foios”.

 

Clement ha format el seu equip de confiança amb Jose Corell com a Secretari General i Carlos Pascual com a encarregat de la gestió econòmica. A més, afig que en el seu equip compta amb gent amb “experiència, il·lusió i ganes treballar, ja no sols en i pel partit, sinó per Foios i tots els seus veïns”.

 

Respecte a la situació del municipi assenyala que "hi ha moltes coses per canviar, no és possible que els comerços encara no tinguen les ajudes per la pandèmia de la COVID-19, que van ser consensuades per tots els partits a proposta del PP". En general la nova presidenta creu “que s'ha d'escoltar més els veïns i associacions, nosaltres és el primer que anem fer”.

 

Així doncs, la presidenta fa una crida a unir-se al seu equip i crear una candidatura on tot el centredreta vaja unit i treballar per un Foios de tots i per a tots, sense crear excepcions i lluitant pel que realment importa als veïns de Foios.

 

Informa Nou Horta. PP Foios

Modificat el Dilluns, 10 Mai 2021 11:32