Foios ofereix una jornada amb activitats de música i dansa per a la població jove

Dimarts, 25 Mai 2021 13:04 Escrit per  Publicat en Foios-VAL Vist 219 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Aquest passat dissabte, 22 de maig, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Foios va realitzar el Xat Jove, una jornada d'activitats destinades a la població jove del municipi d'entre 12 i 30 anys.

 

La iniciativa es va iniciar a les 11 hores amb una "Màster Class de Dj" en el saló d'actes de l'Ajuntament. En el taller, els i les assistents van aprendre d'on ve el món Dj, van conéixer una aplicació per a poder fer les seues pròpies composicions i provaren la taula de mescles.

 

A les 17 hores, la Plaça del Poble va ser l'escenari d'un taller de dansa contemporània. Els i les participants van estar a càrrec d'Elena Lerma i van fer activitats de distensió del seu cos i van acabar amb una coreografia realitzada en la mateixa plaça.

 

Finalment, a les 19 hores es va realitzar un taller de producció musical. En ell, el grup Yutera Estudio de Foios va mostrar com es van formar com a grup i com componen ells les seues cançons. Els i les assistents van cantar algúns dels seus temes i van aplicar bases i ritmes per a emportar-se a casa la seua pròpia cançó gravada.

 

Paco Serrano, regidor de Joventut, afirma que aquestes activitats "permeten oferir una alternativa d'oci per als veïns i veïnes més joves de la localitat, una programació que ha comptat amb totes les mesures sanitàries i que està previst que tinga continuïtat en els pròxims mesos".

 

Informa Nou Horta. Foios