Foios planta per primera vegada en la història, un monument faller a la Plaça del Poble

Dilluns, 30 Agost 2021 18:20 Escrit per  Publicat en Foios-VAL Vist 653 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El municipi de Foios celebrarà festes josefines en la setmana del 16 a 19 de setembre. En paraules del regidor de Falles, Juan Antonio Pacha Muñoz: “Es tracta d’un programa molt auster, adaptar a les circumstàncies actuals”.

 

La Falla Màrtirs i Adjacents i la Falla La Comunitat cremaran els seus monuments infantils, mentre que la Falla Avinguda - Plaça Rei en Jaume crearan un xicotet monument amb diferentes caixes de cartó per tal de poder participar en aquesta cremà tan singular 2021.

 

Com a novetat, l’Ajuntament de Foios i la Junta Local Fallera han col·laborat conjuntament per a plantar un monument a la Plaça del Poble: “És la primera vegada que ho fem, i no descartem que es repetisca en pròxims exercicis fallers, si la situació ho permet”. Es tracta d’un monument estil monòlit, de 5 metres d’alçada aproximadament i una base de 3x3,realitzat per l’artista faller Ramon Lemos Sierra. Es commemora la celebració d’aquesta meravellosa festa i la tornada de l’art efímer als carrers després d’un any i mig d’espera.

 

Finalment, des de la regidoria de Falles volen recordar que en “en tot moment hem estat donant suport a aquesta festa, i esperem que, encara que el programa siga senzillet, puguem disfrutar-les”.

 

Informa Nou Horta. Foios