Foios avança en la construcció del nou col·legi Mare de Déu del Patrocini

Dimecres, 17 Novembre 2021 09:06 Escrit per  Publicat en Foios-VAL Vist 143 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El col·legi Mare de Déu del Patrocini de Foios, dins del Pla Edificant, ha rebut l'impuls definitiu. Amb un cost de 107.544 €, l'Ajuntament de Foios ha adjudicat, hui, el contracte per a la redacció del projecte d'execució i la direcció d'obra de la construcció del nou centre educatiu. A partir d'aquest moment, l'empresa adjudicatària compta amb un termini de quatre mesos per a la redacció, en els quals es comptarà amb la comunitat educativa.

 

El regidor d'Educació, Juanjo Civera, ha celebrat aquest important avanç, ja que "suposa continuar caminant cap a la consecució d'espais educatius de qualitat. Després de la reforma del col·legi Rei en Jaume i la construcció del nou gimnàs, una nova inversió del Pla Edificant permetrà la modernització del col·legi Mare de Déu del Patrocini".

 

Es preveu que les obres del nou col·legi Mare de Déu del Patrocini, que tenen un cost superior als sis milions d'euros, arranquen en 2022. Amb un termini d'execució de 18 mesos, les obres comportaran l'enderrocament de l'actual col·legi d'Infantil i Primària quan el nou estiga acabat.

 

Per part seua, l'alcalde de Foios, Sergi Ruiz, ha assenyalat "que el programa Edificant representa l'èxit de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i municipis com Foios, amb necessitats i reivindicacions històriques en matèria educativa que, en el cas del nostre poble, suposen més de 8 milions d'euros d'inversions".

 

Informa Nou Horta. Foios

Modificat el Dimecres, 17 Novembre 2021 09:06