3.632 persones ja s'han unit al Ban Foios

Dijous, 26 Mai 2022 18:21 Escrit per  Publicat en Foios-VAL Vist 82 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Des que el gener de 2017 l'Ajuntament de Foios habilitara el servei de ban municipal per WhatsApp, el nombre de persones usuàries ha anat creixent fins a situar-se en 3.632 altes, la qual cosa l’ha convertit en un dels municipis amb més penetració del servei en relació amb la seua població, un 50% dels veïns i veïnes el tenen. A més, aquest percentatge supera el 80% si es refereix al nombre de persones adultes amb mòbil.

 

I és que aquest canal de comunicació directa de l'Ajuntament de Foios permet a la ciutadania conéixer, de manera instantània, informació de rellevància i actualitat relativa al municipi, com a convocatòries, subvencions, formació, serveis públics, esdeveniments, activitats de les associacions i informació general.

 

Per a l'alcalde de Foios, Sergi Ruiz, "el Ban Foios és la millor manera de conéixer tot el que ocorre al poble, ja que es tracta d'un servei d'informació àgil, puntual i rigorós que a data de hui continua creixent".

 

Per a donar-se d'alta en el Ban Foios, tan sols és necessari afegir el número de telèfon 678 637 254 a l'agenda de contactes del telèfon mòbil; enviar un missatge per WhatsApp al número guardat indicant 'ALTA BAN'; i, a continuació, es rep un missatge de confirmació.

 

Es recorda que es tracta d'un servei unidireccional. Per tant, no es responen missatges ni consultes, i no hi ha possibilitat d'interacció entre els membres del grup.

 

Informa Nou Horta. Foios