El PSPV-PSOE de Foios aprova per unanimitat la seua llista paer a les pròximes eleccions municipals

Dilluns, 12 Desembre 2022 11:46 Escrit per  PSPV-PSOE Foios Publicat en Foios-VAL Vist 126 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El diumenge a la vesprada es va aprovar per unanimitat la llista electoral amb la qual els socialistes de Foios es presentaran a les eleccions municipals de 2023, la llista encapçalada per l'actual Secretari General i Portaveu del grup socialista municipal Juanjo Civera va rebre el suport unànime de tota l'agrupació.

 

La candidatura està formada per 11 dones i 9 homes, amb una mitjana d'edat de 44 anys i en la qual estan representades associacions festives, esportives, culturals o educatives entre altres, en paraules del ja candidat, Juanjo Civera “és una llista que equilibra experiència juntament amb noves incorporacions, amb la qual busquem aconseguir l'alcaldia i continuar demostrant la capacitat de gestió dels governs socialistes”.

 

Al seu discurs com candidat electe Civera reiterà que “Presentem i aprovem una llista amb 20 persones que treballarem per a aconseguir l’alcaldia i per fer de Foios una poble més sostenible, divers, creatiu, participatiu i per a totes i tots”.

 

L'assemblea va comptar amb la presència de Jose Manuel Mora i Voro Soler, Secretari d'Organització i Secretari General del PSPV-Horta Nord respectivament i del Secretari de Seguretat de la Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE, Juan Carlos Fulgencio.

 

En finalitzar l'assemblea el candidat socialista va animar als i les militants a lluitar per cadascun dels vots dels veïns i veïnes de Foios per a tindre una majoria socialista en les urnes i aconseguir que de la mateixa manera que tenim en el govern de la Generalitat Valenciana, tindre a Foios un màxim representant socialista.

 

CANDIDATURA ELECCIONS AL AJUNTAMENT DE FOIOS
1. Juan José Civera Bendicho
2. Emma García Quinto
3. Juan Antonio Pacha Muñoz
4. Raquel Ferrer Muñoz
5. Pedro Andres Vilches Peces
6. Judith Moreno Rodríguez
7. Miguel Àngel Rovira Legua
8. Paz Blanca Pérez
9. Rafael Aranda Cercos
10. Ana Asensio Muñoz
11. Àngel Salvador Garcia
12. Marta Barrachina Albert
13. Rosario Carretero Llopis

SUPLENTS
S1. Maria Isabel Rausell Moreno
S2. Elena Maria Diaz-Pavon Quesada
S3. Víctor Lacruz Rodrigo
S4. Ana Isabel Gutiérrez Holguin
S5. Daniel Casado Bellver
S6. Rocio Rodríguez Rivera
S7. José Manuel Chirivella B

 

Informa Nou Horta. PSPV-PSOE Foios

Modificat el Dilluns, 12 Desembre 2022 11:47