Foios obri la nova sala d'estudi per a facilitar la preparació dels exàmens de gener

Dimarts, 27 Desembre 2022 12:23 Escrit per  Publicat en Foios-VAL Vist 116 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Foios vol facilitar als i les estudiants del municipi poder preparar els seus exàmens de la millor manera possible. En aquest sentit, des de la Regidoria de Joventut s'ha procedit a obrir al públic la nova sala d'estudi durant coincidint amb les setmanes festives de Nadal, que serveixen de preparació d'aquestes proves.

 

Així, la sala d'estudi, ubicada a l'espai jove (antic escorxador), romandrà oberta en horari especial des de hui, dimarts 27 de desembre, entre les 16 i les 21 hores. A partir de demà, dimecres 28 de desembre, i fins al 8 de gener de 2023, la sala d'estudi estarà oberta entre les 8 i les 21 hores de forma ininterrompuda, a excepció de l'1 de gener i el 6 de gener, dies festius, que romandrà tancada.

 

A més, a la sala d'estudi es podrà demanar la targeta criptogràfica personalitzada que donarà accés directe en un futur pròxim a aquest espai en un horari ampli. Aquest servei es posarà en marxa en finalitzar les obres de l'espai jove. La podran demanar els majors de 16 anys.

 

Paco Serrano, regidor de Joventut, valora "una iniciativa que pretén ajudar als i les nostres joves a preparar els seus exàmens. Des de l'Ajuntament de Foios els volem recolzar en aquesta època tan important per al seu futur, facilitant-los un espai on poder estudiar amb totes les comoditats".

 

Informa Nou Horta. Foios