Foios posa en marxa el projecte "Un futur circular" per a la promoció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

Dimarts, 07 Març 2023 11:45 Escrit per  Publicat en Foios-VAL Vist 57 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Es duran a terme accions a peu de carrer i als centres educatius per a conscienciar de la importància de crear un poble més sostenible i que aposte per l’economia circular

 

 

L'Ajuntament de Foios comença, en els pròxims dies, el projecte de promoció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible "Un futur circular". La campanya, que és finançada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana, se centra en el foment dels valors de la sostenibilitat relacionats amb la cura de l'horta i el consum de proximitat.

 

A partir del mes de març, es duran a terme una sèrie de xarrades en els centres educatius Mare de Déu del Patrocini i Rei En Jaume i a l'IES Escultor Francesc Badia sobre ODS i sostenibilitat, amb l'objectiu d'apropar als xiquets, xiquetes i adolescents coneixements sobre l'Agenda 2030 i les seues metes.

 

Simultàniament, des de les xarxes socials de l'Ajuntament, es publicaran informacions i consells per aconseguir, entre totes i tots, un poble més sostenible i més conscient dels avantatges del comerç local i de l'economia circular, que aposta pel reciclatge i la reutilització i dona una vida més llarga als productes i matèries primeres.

 

Per a tancar la campanya i aprofitant la Fira de Comerç al mes de juny, s'instal·larà un estand informatiu sobre sostenibilitat a peu de carrer.

Modificat el Dimarts, 07 Març 2023 11:45