El Centre de Salut de Foios tindrà estand informatiu en la pròxima Fira de la Salut

Dimarts, 23 Mai 2023 09:55 Escrit per  Publicat en Foios-VAL Vist 39 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Fira de la Salut de Foios se celebrarà el pròxim 10 de juny

 

El Consell de Salut de Zona Bàsica es va celebrar dijous passat per a compartir recursos amb els quals abordar la millora de la qualitat en la sanitat pública, centrant-se especialment en la prevenció i promoció de la salut. I és que com ha explicat el regidor de Salut de l'Ajuntament de Foios, Paco Serrano, "aquest consell en el nexe d'unió entre el centre de salut, els veïns i veïnes, l'Ajuntament de Foios i els municipis de Vinalesa i Albalat dels Sorells".

 

D'aquesta manera, un dels aspectes més destacats en els quals es va treballar va ser l'organització de la pròxima Fira de la Salut de Foios, que tindrà lloc el 10 de juny. Així, el centre de Salut tindrà un estand informatiu on, a més, la ciutadania podrà deixar propostes que, després, es tindran en compte en el Consell de Salut de Zona Bàsica, com a òrgan participatiu que és.

 

Així mateix, instal·laran també bústies per a deixar suggeriments tant els consultoris de Vinalesa, com d'Albalat dels Sorells.

 

Cal recordar que la Fira de la Salut de Foios és un punt de trobada en el qual es promou la salut a través de xarrades, tallers i diferents estands sobre dermatologia, primers auxilis, educació sexual, odontologia o fisioteràpia, entre molts altres.

Modificat el Dimarts, 23 Mai 2023 09:55