Foios celebra la Setmana Social de les Persones Majors

Dijous, 25 Mai 2023 15:02 Escrit per  Publicat en Foios-VAL Vist 50 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament ha preparat una completa programació que se celebrarà del 30 de maig al 2 de juny

 

L'Ajuntament de Foios, a través de la Regidoria de Serveis Socials, celebra una nova edició de la Setmana Social de les Persones Majors del 30 de maig al 2 de juny. Una completa programació en la qual hi haurà activitats dirigides a les persones majors, i que serà completament gratuïta.

 

Així, la Setmana Social de les Persones Majors arrancarà amb el taller 'Iai@ connectat', impartit per la professora de la Universitat de València, Elvira Cerver, el 30 de maig de 16.30 a 19.30 hores. Serà necessària inscripció prèvia en l'Associació de Persones Jubilades i Pensionistes.

 

L'endemà, serà el torn tant del taller de 'Joieria Ceràmica Cocció en Microones', de 10.00 a 13.00 h, com el taller de Risoteràpia, que començarà a les 18.00 hores i per al qual també es necessitarà inscripció prèvia.

 

Ja el dijous, 1 de juny, a més de repetir el taller de joieria ceràmica en el mateix horari; a la vesprada, a les 18.00 h, l'associació Melitea de Arte impartirà el taller de Respiració conscient i Mindfulness.

 

Totes aquestes activitats es desenvoluparan a la Sala d'actes de la Llar dels Majors.

 

Finalment, el divendres, 2 de juny, el parc Rei en Jaume acollirà una demostració de gimnàstica per a majors, organitzada per l'àrea d'Esports (10.00 h); un esmorzar de germanor al qual caldrà inscriure's prèviament (11.00 h); i finalment, l'acte de cloenda, que començarà a les 19.00 hores i que comptarà amb l'actuació de la Cia de Foios ‘Tiempos de Zarzuela’.

 

A més, coincidint amb la Setmana de les Persones Majors, la Mancomunitat del Carraixet ha organitzat, el dia 2 de juny, una exhibició fisicoesportiva dels municipis de la Mancomunitat a les 18.00 hores. I una hora després, a les 19.00 h, es repartirà orxata i fartons a totes les persones assistents a l'exhibició.

 

La regidora de Serveis Socials Mari Carmen Cabo ha animat a la població major a "formar part de totes les activitats organitzades durant la setmana, que tenen com a objectiu promoure el benestar físic i emocional".

Modificat el Dijous, 25 Mai 2023 15:03