Bases per a la convocatòria del concurs de disfresses de Godella

Dimarts, 12 Desembre 2017 10:07 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 376 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

A Godella se celebrarà el concurs de disfresses de la Cavalcada de Reis 2018 i les bases són les següents:

PRIMER.- Hi podran participar totes les Falles, clavaries, penyes i/o associacions que formen part de la Junta Local Fallera i la Junta Local de Festes del municipi de Godella.

SEGON.- Les sol·licituds per a formar part del concurs, amb una xicoteta explicació de la disfressa, es presentaran per registre d’entrada de l’Ajuntament, a partir del dia següent al de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província i finalitzarà el 29 de desembre de 2017. La temàtica versarà sobre ambientació països.

TERCER.- El jurat qualificador serà designat per la regidoria de Festes, a proposta de la Junta Local de Festes, i nomenarà un funcionari/funcionària que farà de secretari, amb veu però sense vot, a l’efecte de fer l’acta corresponent.

QUART.- El jurat tindrà en compte a l’hora de qualificar les diferents disfresses, l’originalitat i creativitat del disseny, si està fet amb material reciclat, la riquesa de detalls i la seua posada en escena, l’ordre i la puntualitat. Tot i cadascú amb una puntuació de l’1 al 5.

CINQUÉ.- S’estableix un únic premi de 300€ el qual estarà subjecte a les retencions legals vigents.

SISÉ.- L’anunci de la disfressa guanyadora es farà el divendres dia 5 a la finalització de la cavalcada de Reis.

SETÉ.- Les presents bases són de tramitació anticipada, per la qual cosa caldrà imputar-les amb càrrec al pressupost de l’exercici 2018 i se sotmet a la condició suspensiva d’existència de crèdit en 2018.

VUITÉ.- La participació en aquest concurs suposa l’acceptació de les bases i la decisió del jurat serà inapel·lable. 


Informa Nou Horta. Godella

Modificat el Dimarts, 12 Desembre 2017 10:29