L’Ajuntament de Godella s’adherirà al pla Edificant per fer obres de millora al Barranquet i Cervantes

Dimarts, 12 Desembre 2017 14:55 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 438 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, la regidora d’Educació, Teresa Bueso, i el regidor d’Obres, Fernando Oliveros, s’han reunit aquest matí amb el secretari general territorial d’Educació, Santiago Estañán per tal de parlar sobre l’adhesió d’aquest Ajuntament al pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

Estañán ha explicat als representants del consistori en què consisteix aquest pla i quins són els procediments administratius que cal seguir per adherir-se. Una reunió que tots han coincidit en qualificar com a «molt profitosa», doncs ha estat la primera presa de contacte i el primer pas per tal d’escometre les obres de rehabilitació i millora en els centres públics Barranquet i Cervantes.

Tal i com ha explicat a la fi de la reunió la regidora d’Educació, Teresa Bueso, en el cas del Barranquet es pretén realitzar una rehabilitació i reforma integral, doncs es tracta d’un centre que no ha sofert cap modificació substancial des de la seua construcció fa aproximadament 30 anys. En el Cervantes –que sí va ser objecte d’una reforma fa uns cursos- es continuarà treballant per millorar les seues instal·lacions.

Bueso ha destacat que l’adhesió a aquest pla Edificant no suposarà cap despesa per a l’Ajuntament, doncs des del consistori únicament s’encarregaran de la gestió administrativa i tècnica, i la partida pressupostària procedeix de la Conselleria d’Educació. 

Els següents passos seran els de donar compte als consells escolars de cada un dels centres i al consell escolar municipal. Seguidament, l’adhesió al pla Edificant s’haurà d’aprovar en el ple municipal, cosa que probablement ocurrisca en la sessió ordinària de gener. Una vegada aprovada l’adhesió, el consistori godellenc haurà de presentar una memòria amb totes les necessitats dels dos col·legis i esperar la resolució de la concessió per part de la Generalitat.

 

Informa Nou Horta. Godella