Godella ret homenatge als donants de sang

Dijous, 22 Març 2018 18:36 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 422 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El saló d’actes de Vila Teresita es va omplir ahir, dimecres 21 de març, per retre homenatge als donants de sang que, amb la seua solidaritat, han ajudat a salvar vides. L’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, i el cap de servei d'hemodonacions del centre de transfusió de la Comunitat Valenciana, el Dr. Roig, van agrair la solidaritat de totes aquestes persones.

«Ens omple d’orgull que s’haja pensat en Godella per fer aquest acte, doncs sempre hem sigut un poble molt solidari, i el fet que el saló d’actes estiga hui ple és sinònim de que també estan plenes les convocatòries per a donacions», va dir Sanchis.

Per la seua part, el Dr. Roig, es va referir als donants per destacar que «són els vertaders protagonistes, doncs injecten amb la seua sang el combustible per fer que el nostre servei funcione, així que vaja per davant el nostre agraïment i reconeixement». 

Durant els últims 30 anys, el servei de transfusió de la Comunitat Valenciana ha recorregut 12 milions de kilòmetres per buscar donants i salvar vides. Una xifra envejable en la qual ha participat el poble de Godella, que va rebre, a través de la figura de l’alcaldessa, una placa de reconeixement. També fou reconeguda la tasca de l’antiga presidenta de l’associació d’ames de casa Tyrius, Pepita Gimeno, la nova presidenta Mari Carmen Alonso, i el veí José Luis López, al qual se li va fer un homenatge a títol pòstum per la gran labor realitzada en aquest àmbit.

Les persones que van rebre medalles de plata (a partir de 25 donacions) i d’or (a partir de 50) foren les següents: Josefa Escriche Cervera, Ricardo Jover De La Rubia, José Cervantes Costa, Tomás Guaita Lapuente, Raúl Blasco Yepes, Fernando Salvador Ferrando, Miguel Buedo Zomeño, Santiago Salvador Ferrando, José Pau Muñoz, Óscar Moreno Escriche, Federico Cortés Doñate, Juan Camarasa Arraez, Abel Ferrer Hernández, Inmaculada De La Fuente Rodado, Julia Navajas Martínez, Carlos Luis Salvador Ferrando, María Concepción Geijo Carrillo, María Alma Bracho Lapiedra, María Carmen Martínez Romero, Antonio Navarro Martínez, José Antonio Navarro Monsalve, Ángel Gutiérrez Alcaraz, José María Capuz Merelo, José Luis Sagredo Fernández. María Ángeles Gago Alabau, Josep Francesc Riera Balbastre, Rosa García Bono, Maravillas Aspurz Areso, José Miguel Hita Romero, Juan José Ferrando Vila, Ángel Ortiz Sola, José Peris Navarro i Vicente Lerma Sanz.

 

Informa Nou Horta. Godella