L'associació de dansa Gerard Collins organitza Dansa a l’estiu a Godella

Dimarts, 10 Setembre 2019 10:33 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 303 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Dansa a l’estiu és un curs de formació intensiu de dansa contemporània.

 

Aquest cap de setmana ha tingut lloc en el Teatre Capitoli de Godella el curs de formació intensiu ‘Dansa a l’estiu’, organitzat per la compañía de dansa contemporànea Gerard Collins. Un total de 23 joves han tingut un programa de formació molt complet des del divendres fins al diumenge de la mà de professionals i reconeguts coreògrafs del món de la dansa.

 

Així, Inés Belda, intèrpret de la companyia Danse Theater Heidelberg, ha impartit les disciplines relacionades amb la tècnica i el repertori. La coreògrafa ha treballat en companyies com La Coja Dansa, Maas Theater en Dans, Dance Forum Taipei o Tonel Schuur, entre altres. 

 

La  directora i coreògrafa de la companyia Gerard Collins i Maduixa Teatre, Mamen García, s'ha encarregat de la part de dansa contemporània. Amb una gran trajectòria internacional, ha rebut els premis Max de les arts escèniques 2015 i 2017, de les Arts Escèniques de la Generalitat 2004 i a la millor direcció coreogràfica 2018 premis IVC. Les seues obres s'han vist per tota Europa, Àsia, Sudamerica i Amèrica del Nord. 

 

Per part seua, Salvador Rocher, director artístic de la companyia Marroch, i Melodia García, també de Marroch, han ensenyat tot el relacionat amb el contact i el passe a dos. Rocher, a més, és intèrpret de la companyia Otra Danza, i balla en el projecte Titoya, al costat de Melodia.

 

La Regidora de Cultura de Godella, Tatiana Prades, afirma que estan molt orgullosos de l'acolliment que ha tingut aquesta formació, ja que ‘demostra que la dansa s'ha fet un lloc important en la localitat. A més, apunta que per a la regidoria ‘és molt important donar suport a aquests joves que volen obrir-se camí en un ofici que no és fàcil’. 

 

La directora de la companyia Gerard Collins, Mamen García, explica que els alumnes ‘han estat molt participatius durant tot el cap de setmana’. 

 

 

Informa Nou Horta. Godella

 

Modificat el Dimarts, 10 Setembre 2019 10:40