Godella conscienciarà als escolars i la ciutadania en bones pràctiques durant la celebració del Dia del Medi Ambient

Dijous, 03 Juny 2021 13:23 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 205 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Godella, a través de la Regidoria de Medi Ambient, desenvoluparà una campanya de conscienciació ciutadana amb motiu del Dia del Medi Ambient, que se celebra el pròxim 5 de juny, per a sensibilitzar a la població en l'objectiu de restaurar els ecosistemes que ens envolten.

 

L'àrea dirigida per Fernando Oliveros centrarà els seus esforços a previndre, detindre i revertir l'explotació dels ecosistemes. Així, com estableixen les Nacions Unides “pretenem passar d'explotar la naturalesa a curar-la i així reviure milers de milions d'hectàrees, des de boscos fins a terres de cultiu, des de les muntanyes fins a les profunditats de la mar. Només amb ecosistemes saludables podem millorar la vida de les persones, contrarestar el canvi climàtic i detindre el col·lapse de la biodiversitat”.

 

Així, les i els escolars dels col·legis El Barranquet i Cervantes rebran una tassa de material sostenible per a tractar de conscienciar i evitar l'ús de gots de plàstic que perjudica greument el medi ambient.

 

D'altra banda, també s'instal·larà un puesto en el mercat dels divendres per a regalar ventalls el que es pretén emfatitzar en l'estalvi d'emissions evitant posar l'aire condicionat per a refrigerar els llocs. També, seguint la línia dels centres escolars, es regalaran bolígrafs de material sostenible.

 

Fernando Oliveros, regidor de Medi Ambient, ha destacat “la importància d’apostar pels nostres ecosistemes i no destruir-los perquè les següents generacions puguen gaudir d'elles”. “És més, hem de tractar de recuperar-los, com han explicat les Nacions Unides, que dediquen el Dia Mundial del Medi Ambient a la restauració dels ecosistemes del planeta”, ha agregat el regidor.

 

“Des de Godella tractem de posar el nostre granet d'arena. Tractem de conscienciar tant a les xiquetes i xiquets però també a les persones adultes. Sense la col·laboració de tota la ciutadania no podrem aconseguir avançar cap a la recuperació dels ecosistemes que ens envolten”, ha comentat Oliveros.

 

Informa Nou Horta. Godella