La socialista Teresa Bueso, elegida com a nova alcaldessa de Godella

Dilluns, 07 Juny 2021 09:36 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 219 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La socialista Teresa Bueso ha sigut elegida hui com a nova alcaldessa de Godella en el ple extraordinari celebrat a l'Ajuntament després de rebre el suport dels grups municipals de PSOE, Compromís i Unides Podem – EU.

 

Després de la renúncia d'Eva Sanchis, de Compromís, com a part del pacte de govern signat fa dos anys per les forces municipals que hui han recolzat a la candidata socialista, hui s'ha produït una nova votació en la qual Teresa Bueso assumeix l’alcaldia fins al final de la present legislatura.

 

Bueso, que s'ha convertit en la primera alcaldessa socialista de Godella, ha promés el càrrec després del recompte de vots que li atorgava la majoria en el ple extraordinari, convocat per a decidir la nova alcaldia.

 

Durant el seu discurs, la nova primera edil ha agraït el suport dels grups municipals per a “possibilitar un govern d'esquerres a Godella” i ha recordat que durant estos dos primers anys de legislatura, malgrat la dificultat, “governar amb diversos partits no és fàcil, però enriqueix i és un exercici de responsabilitat”.

 

Així mateix, ha recalcat que la crisi sanitària provocada per la COVID-19 ha sigut la gran prioritat per a l'equip de govern: “La prioritat ha sigut salvar la crisi sanitària i la nostra màxima preocupació va ser la ciutadania de Godella, les famílies que estaven vivint una situació difícil”.

 

“Per això, ens bolquem en les ajudes socials, beques de menjador, atenció als nostres majors i també en les mesures de seguretat necessàries, informant i adaptant-nos als necessaris canvis”, ha afegit.

 

Bueso també s'ha referit al moment actual en el qual es comença a albirar l'anhelada nova normalitat gràcies a la vacunació i al compromís de la societat per a combatre la pandèmia.

 

“És moment d'anar recuperant moments, abraçades i actes, per descomptat amb la prevenció necessària. Una de les nostres prioritats és acostar l'Ajuntament a la ciutadania. La pandèmia ens ha fet perdre eixe contacte directe, i treballarem per a resoldre'l”, ha detallat.

 

Finalment, la nova alcaldessa va llançar un missatge a la ciutadania: “La meua preocupació i el meu objectiu és Godella. La Godella que totes i tots volem, una Godella més justa i igualitària, on els joves tinguen el seu espai, on els majors tinguen les seues activitats i qualitat de vida, una Godella educativa, cultural, diversa, neta, verda... Una Godella esportista, festiva, respectuosa amb les seues tradicions i innovadora, Una Godella orgullosa del seu passat i desitjosa de construir el seu futur. Una Godella del segle XXI”.

 

Informa Nou Horta. Godella