El concurs de pintura ràpida “Godella i el seu entorn”, el 18 de setembre

Dimarts, 24 Agost 2021 13:59 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 148 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El concurs de pintura ràpida “Godella i el seu entorn” celebrarà la seua dihuitena edició el pròxim 18 de setembre amb la participació d'un gran nombre d'artistes que plasmaran els diferents espais i llocs del municipi de l’Horta Nord mitjançant la tècnica plàstica que trien.

 

L'Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Godella, ha convocat una nova edició d'este certamen amb gran trajectòria en el municipi i que suposa un punt de trobada per a excel·lents artistes que busquen l'enclavament perfecte per a posar en pràctica les seues tècniques pictòriques.

 

El concurs tindrà dos categories. Així, en la categoria A podran presentar-se persones majors de 16 anys, mentre que en la categoria B podran participar persones de fins a 16 anys.

 

Els tres primers premis de la categoria A de “Godella i el seu entorn” tindran una dotació econòmica que oscil·larà entre els 1.000 euros de la millor obra segons el jurat fins als 300 del tercer premi. El premi per a l'artista local serà de 500 euros. Mentrestant, en la categoria juvenil, el primer premi serà de 200 euros i els dos segons premis de 100 euros cadascun.

 

Tatiana Prades, regidora de Cultura, ha indicat que este certamen “s'ha convertit en una oportunitat única per a gaudir dels millors artistes plasmant en els seus llenços els llocs més emblemàtics, els racons amb més encant o les joies amagades de la nostra localitat”.

 

“Cada any coneixem a nous artistes que ens enamoren amb les seues creacions. Ens encanta passejar pels carrers de Godella i veure desenes d'artistes plasmant el nostre entorn a partir dels seus coneixements plàstics”, ha agregat Prades.

 

Informa Nou Horta. Godella