Josep Aparicio “Apa”, guardonat en els Premis Ovidi Montllor pel seu disc “Sinèrgies”

Dilluns, 15 Novembre 2021 15:11 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 376 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Josep Aparicio “Apa” va ser guardonat ahir en els Premis Ovidi Montllor pel seu disc “Sinèrgies”, creat junt al guitarrista Ricardo Esteve, durant la gala celebrada en el Teatre Capitolio de Godella. El jurat dels premis de la música valenciana va decidir que l'obra del godellenc fora mereixedora al premi del millor disc de folk.

 

El treball autoeditat es va imposar en la categoria de millor disc de folk als altres nominats en el certamen de la música valenciana. “Cor de mangrana”, d’Aljub, “Animal Republic”, de Besarabia, i “Roseret de roses blanques”, de Josep Pérez, van ser els altres treballs finalistes.

 

Tatiana Prades, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Godella, va ser la responsable d'entregar el guardó a Josep Aparicio “Apa” en un emotiu moment, ja que els dos es van fondre en una abraçada per l'èxit aconseguit pel veí de la localitat de l'Horta Nord.

 

Durant la seua intervenció, Apa es va mostrar molt agraït pel reconeixement del Col·letiu Ovidi Montllor al seu treball i va expressar la seua satisfacció per haver recollit el seu premi a Godella, la seua casa des que nasquera fa dècades.

 

Tatiana Prades, regidora de l'àrea de Cultura, va dedicar paraules d'afecte per a Josep Aparicio pel seu premi: “Estem molt orgullosos del guardó que ha aconseguit Apa en els Premis Ovidi Montllor. És un reconeixement a una gran trajectòria que es veu reflectida en un premi entregat pels professionals de la música valenciana i, a més, en la seua llar, a Godella”.

 

“Des d'ací convidem a totes i tots al fet que gaudisquen de “Sinèrgies”, un disc que enamorarà a les persones amants de la música valenciana. És una joia creada per Josep Aparicio i Ricardo Esteve que ha de ser escoltada i gaudida amb molt d'afecte”, ha acabat la regidora.

 

Informa Nou Horta. Godella