Godella rebrà l'autobús itinerant de Labora els dies 1 i 2 de febrer

Divendres, 21 Gener 2022 12:25 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 259 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El municipi de Godella rebrà l'autobús itinerant del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Labora) els pròxims dies 1 i 2 de febrer. Este punt mòbil estarà instal·lat al carrer Major, al costat de l'Ajuntament, en horari de 10 a 18 hores.

 

El vehicle de Labora informarà, divulgarà i assessorarà sobre els diferents serveis d'inserció laboral a la ciutadania de Godella en un servei ininterromput durant els dos dies que estarà en la localitat de l'Horta Nord.

 

El conveni signat entre Labora, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i l'Ajuntament de Godella permetrà la presència de l'autobús a Godella durant els dies 1 i 2 de febrer.

 

Guadalupe Rodríguez, regidora d'Ocupació de Godella, ha convidat a la població a acudir a este punt mòbil: “La ciutadania tindrà a la seua disposició tots els serveis que s'ofereixen en Labora per a aconseguir la inserció laboral de les persones que acudisquen gràcies a la col·laboració de Labora i l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local”.

 

“És una gran oportunitat perquè les persones que ho necessiten puguen rebre informació de primera mà al nostre poble gràcies al personal de Labora”, ha finalitzat Rodríguez.

 

Informa Nou Horta. Godella