Godella homenatja a Pilar Ferrer per la seua escola de ball amb més de 25 anys d'història

Dimecres, 11 Mai 2022 13:09 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 76 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, ha homenatjat a Pilar Ferrer per la seua escola de ball, instal·lada en la localitat de l'Horta Nord des de l'any 1995.

 

L'alcaldessa Teresa Bueso i la regidora de Promoció Econòmica, Lupe Rodríguez, han acudit a l'Escola de Ball Pilar Ferrer per a entregar una placa commemorativa a Pilar Ferrer per la seua dedicació durant els últims 25 anys.

 

La propietària del centre de formació en dansa ha admés que este reconeixement ha sigut una grata sorpresa: “En estos 27 anys no he tingut mai cap reconeixement i sincerament m'ha semblat una cosa molt bonica. Ha sigut un detall molt especial”.

 

Ferrer ha explicat l'emoció que suposa acompanyar a Godella durant tots aquests anys de ball: “L'Escola s'ha mantingut al llarg del temps, té un prestigi al poble. Ara comencen a vindre alumnes que tenia de xicotetes i que ara venen amb les seues filles. Hi ha molta varietat i fem moltes coses tant per a xicotets com adults”.

 

Ferrer també ha fet broma sobre el que espera en pròxims anys: “El nostre futur serà continuar ballant fins que el cos aguante”.

 

I, finalment, ha declarat el seu amor per la dansa que, segons les seues paraules, li dona la felicitat: “Conéixer la dansa és el millor que m'ha passat així com ballar amb la gent que vol ser feliç mentres balla”.

 

Informa Nou Horta. Godella