Godella celebra la Setmana del Medi Ambient amb activitats divulgatives i tallers formatius

Dilluns, 30 Mai 2022 12:09 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 145 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El municipi de Godella torna a demostrar un any més el seu compromís ferri pel medi ambient i la seua conservació. No en va, durant tota la setmana se celebraran nombroses activitats divulgatives i tallers formatius dirigits a la ciutadania de la localitat.

 

El divendres passat va tindre lloc un dels moments més importants de la Setmana del Medi Ambient amb la inauguració de l'exposició “Els residus com a recurs”, que es podrà visitar fins al pròxim 2 de juny en Xicaranda.

 

La col·laboració de les associacions de costura, alfareria, pintura, ames de casa, anglés i formació bàsica ha sigut fonamental per a confeccionar una exposició de referència.

 

L'alcaldessa de Godella, Teresa Bueso, i altres representants de l'equip de govern van participar en la inauguració de la mostra en Xicaranda, que ofereix diferents claus per a convertir els residus habituals en recursos.

 

Durant tota la Setmana del Medi Ambient, els tallers seran protagonistes. Així, hi haurà dirigits per a les i els escolars però també per a qualsevol persona resident en el municipi.

 

L'educació ambiental es presenta com una de les claus per al futur del planeta i, per això, l'Ajuntament de Godella, en col·laboració amb l’EMTRE, ha creat una Setmana del Medi Ambient on es dinamitzarà amb activitats de sensibilització i promoció de bones pràctiques com l'ús correcte de contenidors o la importància de la separació d'origen.

 

“D’un pot de metall un bonic masseter”, que permetrà a les persones adultes aprendre a reutilitzar, i els tallers per a xiquets i xiquetes “La Muntanya dels Residus” i “Gastronomia Sostenible” s'impartiran durant estos dies.

 

D'altra banda, es realitzaran activitats per a adults i famílies. Així, “Bioresidus: repte i oportunitat” és una activitat que concentrarà a adults i famílies en la plaça de l'Ajuntament el pròxim 2 de juny de 17.30 a 19.30 hores.

 

Finalment, com és habitual, el mercat municipal serà seu d'un estand informatiu titulat “Cada cosa al seu lloc” perquè les persones que acudisquen puguen tindre més informació sobre on han de tirar els diferents residus per a ser responsable amb el medi ambient.

 

Informa Nou Horta. Godella