Godella convoca una nova edició del Concurs de Microrelats

Dimarts, 31 Mai 2022 11:08 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 188 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Cultural, Biblioteca, Infància i Joventut i Promoció del Valencià, ha convocat una nova edició del Concurs de Microrelats de Godella amb importants premis en metàl·lic per a les persones guanyadores.

 

Les persones interessades a participar en este certamen podran presentar les seues obres de l'1 de juny al 29 de juliol.

 

Les obres que es presenten en este concurs poden estar escrites en valencià o castellà i han de disposar d'un títol, de no més de 10 paraules, i tindre un màxim de 100 paraules en el cos del relat.

 

Així mateix, els microrelats han de ser originals i inèdites i no han d'haver sigut premiats en un altre concurs ni estar subjectes a qualsevol compromís d'edició.

 

El jurat, formay per la regidora Tatiana Prades i tres persones lligades al món de la cultura i de les lletres, oferirà la seua decisió el pròxim 14 de novembre seleccionant 50 relats que formaran part del llibre editat pel Consistori.

 

Este important certamen promogut per l'Ajuntament de Godella tindrà un relat guanyador en valencià i un altre en castellà amb un premi de 350 euros cadascun. Així mateix, se seleccionaran cinc accèssits, que rebran 60 euros cadascun.

 

Informa Nou Horta. Godella

Modificat el Dimarts, 31 Mai 2022 11:09