Una nova edició del Gothejazz arriba a Godella amb sabor valencià

Dijous, 02 Juny 2022 11:34 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 120 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Una nova edició del Gothejazz arriba a la localitat de Godella del 16 al 19 de juny per a fer les delícies dels amants a la música jazz. A excepció de la catalana Alba Careta, la resta d'artistes resideixen en territori valencià el que converteix al Festival en una mostra del talent valencià en la música jazz.

 

El Matthieu Saglio Quaret obrirà el festival el pròxim 16 de juny a la Sala de Villa Eugènia a partir de les 22.30 hores. Matthieu Saglio és un francés establit a València que ha convertit la seua capacitat per a integrar llenguatges musicals variats a través del violoncel en el seu segell personal.

 

Un dia més tard arribarà el torn del concert d'Alba Careta, que se celebrarà als Jardins de Villa Eugènia a partir de les 22.30 hores. Alba Ramírez és una trompetista i cantant de jazz que ha participat en nombroses formacions que arriba amb el seu projecte propi que ja ha sigut mereixedor de premis en l'escena del jazz.

 

Perico Sambeat Flamenco Quintet aterren en el Gothejazz el 18 de juny als Jardins de Villa Eugènia a les 22.30 hores. Durant el seu concert, el saxofonista nascut a Godella i el seu grup interpretaran un repertori de composicions originals on exploren nous camins aproximant-se a diferents aspectes del flamenc a través de buleries, tanguillos, alegries o seguirillas. El resultat és una combinació nova on s'entrellaça el flamenc i el jazz contemporani.

 

Durant el seu concert, el 18 de juny als Jardins de Villa Eugènia a les 22.30 hores, interpretaran un repertori de composicions originals en les quals exploren nous camins aproximant-se a diferents aspectes del flamenc a través de buleries, tanguillos, alegries o seguirillas. El resultat és una combinació nova on s'entrellaça el flamenc i el jazz contemporani.

 

El diumenge, 19 de juny, es posarà el punt i final a una nova edició del Festival Gothejazz. Al matí, se celebrarà l'esdeveniment “Jazzeando con peques” a partir de les 12 hores a la sala de Villa Eugènia. Ja per la vesprada serà el moment del comiat amb el concert de la Big Bang Casino Musical als Jardins de Villa Eugènia a les 20 hores.

 

Tatiana Prades, regidora de Cultura de Godella, ha reafirmat l'aposta de la localitat per la música: “El Gothejazz s'ha convertit en un referent dels esdeveniments de jazz i enguany hem tornat a fer una aposta molt important per innovar i sorprendre els centenars de fidels que ens acompanyen cada any”.

 

“Estem convençuts que el Festival Gothejazz tornarà a ser un èxit i que els músics oferiran el potencial que espera el nostre entés públic que any rere any plena Villa Eugènia”, ha agregat la regidora.

 

Informa Nou Horta. Godella