Godella invertirà més de 40.000 euros en els quatre projectes dels pressupostos participatius

Dimecres, 02 Novembre 2022 12:49 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 115 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Godella ja ha decidit els quatre projectes que s'abonaran gràcies als pressupostos participatius. La col·locació de captafars solars en diferents passos de vianants del municipi, la col·locació de càmeres de vídeo vigilància en la zona de Santa Bàrbara III Fase, la creació d'entorns segurs i accessibles al voltant dels col·legis públics i la compra de vacunes, medicaments i material sanitari per a l'atenció dels gats de les colònies felines són les quatre propostes que es duran a terme.

 

Després de comprovar l'import que suposaria l'execució dels quatre projectes, s'ha estimat que tots ells es faran realitat en els pròxims mesos gràcies a la partida existent de 45.000 euros.

 

Respecte al projecte de la col·locació de captafars solars en els passos de vianants, s'instal·larà una balisa de gran lluminositat que s'activa per cèl·lula quan detecta la falta de llum en la zona que està col·locada. Així, es facilitarà la visibilitat i s'advertirà el perill d'accidents en determinades zones. El pressupost estimat és de 5.185,85 euros.

 

D'altra banda, la col·locació de càmeres de vídeo vigilància en la zona de Santa Bàrbara III Fase permetrà el control a l'hora d'esclariment de fets delictius, així com element dissuasiu a nivell preventiu. El pressupost estimat és de 17.993,91 euros.

 

Una altra proposta que es durà a terme serà la creació d'entorns segurs i accessibles al voltant dels col·legis públics de Godella. Així, es crearà un pas per als vianants sobreelevats al carrer Baró de Santa Bàrbara, dos passos per als vianants sobreelevats a la cantonada entre els carrers Muñoz Peñalver i Baró de Santa Bàrbara i un pas sobreelevats al carrer Bonavista a la seua trobada amb la carretera de Rocafort i la creació de places d'aparcament públic per a persones amb problemes de mobilitat a l'entorn del CEIP Barranquet. El pressupost estimat és de 14.980 euros.

 

Finalment, s'invertiran prop de 3.000 euros en la compra de vacunes, medicaments i material sanitari per a l'atenció dels gats de les colònies felines del municipi godellenc.

 

Informa Nou Horta. Godella